Galvano

Locatie

Brabant


Nieuwe positionering en huisstijl


Delen

Locatie

Brabant


Type Project

Nieuwe positionering en huisstijl

Delen

De opdracht

“Ontwikkel een toekomstbestendige positionering en huisstijl waarmee we onszelf onderscheiden én vertaal deze door in al onze huisstijlmiddelen zonder afbreuk te doen aan de zichtbaarheid.” Dat was de opdracht die Galvano bij Levanto neerlegde. Een flinke uitdaging, maar daar houden we van. En dus gingen we – samen met ons designbureau – keihard aan de slag.

Ons team creëerde een Galvano dat beslist weer 100 jaar mee kan, zowel in communicatie-uitingen als in de gevel- en pand signing. We verwijderden de oude items en zorgden voor plaatsing van de nieuwe signing. Opvallend waren de aluminium gekante lichtbakken met uitgefreesde letters, voorzien van de nieuwste LED-verlichtingstechniek. Gezien de afmetingen van de lichtbakken, zijn deze in delen geproduceerd en naadloos op locatie gemonteerd.

Het resultaat

Het totale resultaat was precies wat Galvano had gehoopt. Of zoals ze het zelf omschreven: “Het is exact zo geworden zoals we dat voor ogen hadden, de zichtbaarheid is duidelijk verbeterd.” Kijk, dat horen we nou graag!


Gerelateerde cases

Zo kunnen niet alleen Bel&Bo maar ook hun klanten, in een nieuwe jasje de wereld...

Lees verder

Verslavend lekker – dat is de slogan van familiebedrijf Verleye uit...

Lees verder

Goossens is de grote inspiratie winkel als het op wonen en slapen...

Lees verder