Duurzaam ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit verweven in het DNA van Levanto. Wij gaan steeds op zoek naar nieuwe technieken en interessante oplossingen om onze productie een stukje duurzamer te maken.

Vandaag combineren we gerecycleerde en recycleerbare materialen met organische inkt en lijm. We halen plastiek zoveel mogelijk uit ons productieproces en zetten volop in op duurzame energie. Onze gebouwen verlichten we met leds en ook in de lichtreclame is dat de norm. Zo bespaar je tot 85% op energiekosten!

Green Line: recyclage ten top

Met Green Line willen het milieu zo min mogelijk belasten, zonder in te boeten op kwaliteit. We maken bijvoorbeeld vlaggen van gerecycleerde PET-flessen en aan de productie van vinylbanners komt geen olie meer te pas. Olifantengras is dan weer een volwaardig alternatief voor plastiek om duurzame indoor signing te realiseren.

Maar er is meer: ook gebruikte banners, vlaggen en andere signing kunnen een nieuwe bestemming krijgen. Wat dacht je van een rugzak, big shopper of telefoonhouder? Ware collector’s items om je medewerkers of klanten mee te verrassen.

Brochure downloaden

Ons eigen bos

In Riethoven (NL) hebben we een eigen stuk bos. Zo’n 6.955 m² om van de frisse buitenlucht te genieten, maar ook om onze CO2-uitstoot te reduceren. Je merkt het: duurzaam ondernemen is bij Levanto geen loze belofte!

Meer weten over onze duurzame oplossingen?

Neem contact op